Maak je leeg en kijk opnieuw,
er zijn vele mogelijkheden

 

Terugblik Trilling en Gezondheid
India inspiratiebron  
Inspirerende films Vihar Kunja
Multi Wave Oscillator De toekomst van genezing
Revitaliseren met de MWO Rife en Clark Technologie

Trilling en Gezondheid

Juiste trilling geeft perfecte energie en goede gezondheid

Iedere trilling resoneert met gelijke frequentie trilling en zal dat dus ook aantrekken.
Een goede afstemming van onze trilling verhoogt onze gezondheid en onze levensvreugde.

Iedere gezonde cel, ieder orgaan trilt met een bepaalde frequentie. Invloeden van buiten het lichaam zoals voeding, elektrosmog, stress en dergelijke kunnen deze gezonde frequenties verstoren en hiermee onze gezondheid, dat wil zeggen ons "lichaamssysteem", uit evenwicht brengen.
We zijn onderhevig aan een steeds groter stralingsveld van onnatuurlijke frequenties. We vinden het heel normaal dat het draadloze tijdperk blijft groeien. Dat de sterkte van de hiervoor benodigde stralingsvelden blijft toenemen nemen we op de koop toe.

Wetenschappers resonantie principe

Er zijn een aantal wetenschappers geweest in de vorige eeuw die ontdekkingen deden om de gezonde trilling van onze lichaamscellen te behouden of te herkrijgen. Ieder met zijn/haar eigen specialisme.

Clark
Lakhovsky
Rife
Tesla

Nikola Tesla heeft de oorspronkelijke multi wave oscillator ontworpen.
George Lakhovsky is de ontwerper van de zogenaamde Lakhovsky antennes, resonantie ringen.
Royal Raymond Rife, 'de pianostemmer' van het menselijke lichaam, was de eerste man op aarde, die een virus levend kon zien door de microscoop.
Hulda Clark ontdekte dat een groot aantal ziekten en aandoeningen ontstaan door aanwezigheid van parasieten, bacteriƫn en andere schadelijke indringers.

Dankzij deze pioniers beschikken we over apparatuur die ons elektromagnetische veld weer op de harmonische resonantie van de kosmos kan afstemmen.

Wanneer cellen geaktiveerd worden met een elektromagnetisch veld met een breed spectrum aan frequenties, dan zal iedere cel zijn eigen frequentie 'oppakken' en energie uit dat veld opnemen. Dit heeft een stimulerende en harmoniserende werking op de cellen en daarmee op de weefsels en het orgaan dat daaruit is opgebouwd.

"We zien er uit als iets stoffelijks, vlees en bloed, maar we bestaan uit atomen. Pure energie! Als we de atomen van dichterbij bekijken, zien we eerst deeltjes en op nog diepere niveaus verdwijnen ook de deeltjes en worden ze patronen van zuivere energie, die op een bepaald niveau vibreert."

uit: "Het geheim van Shambhala" door James Redfield

 


top


HighLights

Revitaliseren met
Multi Wave Oscillator

top