Leef de dag zoals je geliefde droom

 

Terugblik Trilling en Gezondheid
India inspiratiebron  
Inspirerende films Vihar Kunja
Multi Wave Oscillator De toekomst van genezing
Revitaliseren met de MWO Rife en Clark Technologie

Rife en Clark Technologie

Royal Raymond Rife (1988-1971)

Stel je lichaam voor als een piano. Als alle snaren (frequenties) in de piano (het lichaam) goed gestemd zijn, kan een goede pianist op deze piano prachtige harmonieuze muziek produceren. Echter als een aantal snaren van deze piano te strak of te slap staan is harmonie ver te zoeken. De piano dient gestemd te worden.
Ook in het menselijke lichaam kunnen een of meerdere ‘snaren’ (frequenties) ontstemd zijn. Royal Raymond Rife was een pianostemmer voor het menselijke lichaam .

Omstreeks 1920 had Rife de eerste virusmicroscoop gebouwd, welke in staat is om microben 60.000 x te vergroten. Hij was de eerste man op aarde die een mechanische microscoop had gebouwd waarmee men levende organismen als bacteriën en virussen levend kon zien. Moderne elektronische microscopen doden onmiddellijk alles wat onder de lenzen komt, zodat men alleen nog maar overblijfselen en brokstukken waarneemt. Rife onderzocht veel en vond een aantal virussen en bacteria. Door er heel gericht frequenties op los te laten bleek hij in staat om deze virussen en bacteria te doden. Rife verhoogde de resonantie van de virussen totdat ze vervormden en uiteenvielen, wegens structurele spanningen.
Riife werd destijds voor gek verklaard en is er alles aan gedaan om deze man het leven zuur te maken. Doktoren die met Rife samenwerkten werden bedreigd.

De originele Royal Raymone Rife frequenties zijn al meer dan 60 jaar in gebruik en er zijn tot nog toe geen bijwerkingen bekend.


De Rife Phanotron 8 inch super tube is gevuld met Heliumgas.
De samenwerking tussen de originele Lakhovsky antennes en de Rife tube is zeer krachtig en geeft een geweldig gevoel. Het is een hele relaxte en diepe behandeling.

 

Hulda Clark (1932 - 2009)

Dr. Hulda Regehr Clark heeft een revolutionaire techniek ontwikkeld ter behandeling van veel chronische ziekten.
Zij ging uit van het principe dat gezondheidsproblemen veroorzaakt worden door vervuilende factoren en/of parasieten.
Parasieten kunnen via electronische weg, gecombineerd met kruiden en dergelijke gedood worden.

Uitgangspunt van Dr. Clark is dat de natuur sterker dan voorheen te lijden heeft onder milieuvervuiling, zure regen en aantasting door parasieten. De mens ontkomt niet aan deze nadelige ontwikkelingen. Zijn organisme is door overmatige vlees- en suikerconsumptie verzuurd en door talloze chemische stoffen vervuild. De gevolgen daarvan zijn een verzwakte afweer en in een later stadium chronische ziekten. Ook belasting door straling, zoals radioactieve straling en wateraders, draagt tot een nadelige belasting van het organisme bij.

Na jarenlang intensief onderzoek publiceerde Dr. Hulda Regehr Clark in 1993 het boek 'The Cure For All Cancers'. In dit boek verklaart zij de diepere oorzaken van kanker, AIDS en vele andere chronische ziekten en beschrijft zij een werkzame, bij honderden patiënten succesvol toegepaste behandelmethode. Dit boek is inmiddels in het Nederlands vertaald onder de titel: Handboek Zelfgenezing; een revolutionaire techniek ter behandeling van chronische ziekten.

 

Rife en Clark Zapper

zapperDe Rife en Clark Zapper beschikt over meerdere programma's en meerdere frequenties.

De Rife-frequenties worden gebruikt voor het vernietigen van bepaalde soorten organismen, waarbij voor de herkenning gebruik wordt gemaakt van dit individuele elektronische patroon. Omdat dit patroon verschilt van elk ander patroon, vernietigt de specifieke frequentie alleen dat bepaalde type organisme en niets anders.

Met een Clark Zapper kun je jezelf bevrijden van parasieten, bacteriën en virussen en zelf een einde maken aan kwalen en problemen waar je misschien al lang mee rond loopt.
De werking van de Clark frequentie berust op het opwekken van een positieve energie die met een bepaalde frequentie door het lichaam gestuurd wordt en bacterien, schimmels, virussen en parasieten doodt, zodat deze makkelijk door het immuunsysteem kunnen worden verwijderd. Dr. Clark noemt dit selectieve electrocutie.


top


HighLights

Revitaliseren met
Multi Wave Oscillator

uit: "In Resonantie" door Jasmuheen

"Naarmate onze trillingsfrequentie verandert, zullen vermogens zoals telepathie, heling door aanraking, helderziendheid, teleportatie enz. ook volkomen natuurlijk worden."

top