Iedere impuls is het waard er te zijn

 

Terugblik Trilling en Gezondheid
India inspiratiebron  
Inspirerende films Vihar Kunja
Multi Wave Oscillator De toekomst van genezing
Revitaliseren met de MWO Rife en Clark Technologie

Revitaliseren met Multi Wave Oscillator

Inleiding

Letterlijk betekent revitaliseren ‘opnieuw tot leven brengen’, het opheffen van blokkades in het zelfregulerend vermogen.
In praktische zin is Revitaliseren met de Multi Wave Oscillator (kortweg MWO) alles loslaten en tijd, ruimte en rust voor jezelf nemen. Je neemt plaats in een stoel en de apparatuur doet de rest.


Multiwave Oscillator MWO met Lakhovsky antennes en Rife lamp

De energie-sessies nemen je mee in een diepe ontspanning en brengen je energiehuishouding in balans. Problemen en blokkades kunnen worden opgelost doordat er een algehele doorstroming op gang komt en je jezelf 'ruimer' kunt gaan ervaren. Er vindt een stimulerende en harmoniserende werking op de cellen plaats en daarmee op de weefsels en het orgaan dat daaruit is opgebouwd.
Een sessie activeert het immuunsysteem, stimuleert de bloedsomloop en ondersteunt de lymfestroom waardoor gifstoffen uit het lichaam worden afgevoerd. De energiecirculatie wordt bevorderd, het kan pijn verlichten en infecties tegengaan. De geactiveerde energie-doorstroming heeft een onspannend effect op lichaam en geest.
Een sessie met de Multi Wave Oscillator is bij uitstek geschikt voor mensen die zich moe en uitgeblust voelen en moeite hebben met het vinden van innerlijke rust.

Energieveld

multi wave oscillator
Multi Wave Oscillator
Lakhovsky ringen
Lakhovsky antennes
Rife lamp
Rife lamp

De Multi Wave Oscillator zendt precies het gamma aan elektromagnetische golven uit dat past bij het menselijke energieveld. Alle cellen nemen exact die trillingen op, die zij nodig hebben. Gezonde cellen worden versterkt, verstoorde cellen worden gestimuleerd op de juiste frequentie te gaan werken, waardoor zij weer normaal gaan functioneren.
Het gevolg is dat het totale lichaam gestimuleerd wordt om te regenereren. Dit regenereren gebeurt op een volledig natuurlijke manier.
De twee grote Lakhovsky antennes die aangesloten worden op de MWO zorgen voor het frequentieveld, waar je midden in zit. De Rife lamp (scalaire golven) in het midden versterkt dit veld. Je hoeft niets anders te doen dan zitten en het op je in laten werken.

Aanvullende apparaten voor gerichte behandeling


De printplaat antenne kan heel lokaal gericht worden en is inzetbaar voor vele doeleinden.

Het argon gaslampje wordt lokaal gebruikt, op deze foto op een slagader.


Het argon gaslampje op de thymusklier.

Versterkerelektrode speciaal voor behandeling van spieren en gewrichten.


De oogelektrode, spreekt voor zich.
Gebruik van de kusssens onder de voeten en in de rug - een zender en een ontvanger - vormt samen een stimulerende energie circulatie.

 

Praktische informatie

Het gebruiken van de apparatuur heeft bij ons geen therapeutisch karakter. Wij zien het als een harmoniseren van onze trillingsfrequenties op de kosmische resonantie. Periodiek regelmatig gebruik heeft de meest efficiënte werking. We bieden geen garantie over het mogelijke effect.
We vragen voor gebruik een bijdrage in de onkosten.


top


HighLights

Revitaliseren met
Multi Wave Oscillator

Uit een van de boeken van Satprem over de Moeder

"De cellen hebben een samenstelling of een inwendige structuur die overeenkomt met de structuur van het heelal. Zo komt de verbinding tot stand tussen de identieke uitwendige en inwendige toestanden, wat betekent dat de cel in haar inwendige structuur de vibratie van de overeenkomstige toestand in de totale structuur opvangt."

top