Leef als water, neem alles waar
maar kom niet tot stilstand

 

Terugblik Trilling en Gezondheid
India inspiratiebron  
Inspirerende films Vihar Kunja
Multi Wave Oscillator De toekomst van genezing
Revitaliseren met de MWO Rife en Clark Technologie

Multi Wave Oscillator en

Lakhovsky antennes

Multi Wave Oscillator

multi wave oscillatorDe Multi Wave Oscillator is een harmoniserende energiebron die een elektromagnetisch veld met een breed spectrum opwekt. Cellen, weefsels en organen in ons lichaam worden onder invloed van dit veld geharmoniseerd en geactiveerd in hun juiste werking. Hierdoor verdwijnen onbalans, blokkades, interne 'ruzies' en wordt de onderlinge samenwerking in het lichaam hersteld.

De Multi Wave Oscillator heeft een regenererend vermogen. Lichaamscellen kunnen worden geregenereerd - hersteld of vernieuwd - door een behandeling met elektromagnetische golven. Dit regenereren gebeurt op een volledig natuurlijke manier.

 

Enkele achtergronden van de Multi Wave Oscillator

De Multi Wave Oscillator is gebaseerd op het oorspronkelijke ontwerp van Nikola Tesla (1856-1943).
George Lakhovsky (1870-1942) was een Russische ingenieur die emigreerde naar Frankrijk. Hij heeft op het oorspronkelijke ontwerp van Tesla voortgeborduurd en heeft veel proeven gedaan op planten, dieren en mensen, met verbluffende resultaten. Hij zet in zijn boek The Secret of Life: Electricity, Radiation and your Body uiteen dat cellen van levende organismen zich als kleine radiozenders en ontvangers gedragen. Wanneer cellen worden doorstraald met een juist gepolariseerd elektromagnetisch veld, met een breed spectrum aan frequenties, dan zal iedere cel zijn eigen frequentie 'oppakken' en energie uit dat veld opnemen. Dit heeft een stimulerende en harmoniserende werking op de cellen en daarmee op de weefsels en het orgaan dat daaruit is opgebouwd.
De Multi Wave Oscillator is voorzien van de beste componenten die de hedendaagse elektronica ter beschikking staat.

Misschien het belangrijkste aspect van het werk van Lakhovsky is de aansluiting van cellulaire oscillatie met het trillings-mechanisme van het heelal. Oscillatie is een periodiek herhaalde omkering van de bewegingsrichting, in dit geval dan nog eens met een hoge frequentie. Je kan het zien als in- en uitademing van de micro- en macrokosmos in afstemming op elkaar.
Vanuit dit oogpunt is er is nooit enig tekort aan energie. Uit beschikbare informatie is bekend dat Nikola Tesla heeft samengewerkt met George Lakhovsky en nauw betrokken is geweest bij de ontwikkeling van de “Multiple Wave Oscillator”. 

Lakhovsky antennes

,,,,,,,,,,

Georges Lakhovsky’s uitgangspunt is dat lichaamscellen van levende wezens werken als een micro-cellulaire oscillator (generator van een golfvorm). De energievelden trillen als een minuscule "oscillator" in de kern van het leven van cellen.

"Leven is gebaseerd op trillingen en bestaat door trillingen”
"Leven wordt vernietigd door verstoring van harmonische trillingen”
"Iedere cel is een electrische trillingskring “
"Iedere cel is aangewezen op een voor deze cel harmonische frequenties”

In de visie van Lakhovsky handelt een cel als een overdrager en ontvanger van radio-elektrische golven. Met de hulp van Tesla (uitvinder en electriciteitspionier) bouwde hij een APPARATUS WITH CIRCUITS OSCILLATING UNDER MULTIPLE WAVE LENGTHS halverwege de jaren 20 in de vorige eeuw.

Lakhovsky ging er vanuit dat atomen, cellen, weefsels en organen door trillingsfrequenties in resonantie komen en worden gestimuleerd in hun juiste werking.

Lakhovsky’s doel bij het ontwerpen zo'n apparaat was het uitzenden van een volledig spectrum van genezende frequenties. Die trillingen maken het elke cel in het lichaam mogelijk dit spectrum op te pakken en harmonisch te resoneren met de geschikte frequentie. In het lichaam van een levend wezen kunnen cellen aanwezig zijn die door een aandoening in een niet-harmonische toestand verkeren. Deze cellen kunnen dan door trillingen die veroorzaakt worden door de circuits tot hun normale (gezonde) toestand van zijn komen (als correcte harmonisch-trillende cellen). Doordat cellen na behandeling met het apparaat weer resoneren als correct harmonisch trillende cellen in het electro-chemische systeem, kunnen hun normale mechanismen van ontgifting beter werken en bijdragen tot gezondheid.

Het toestel van Lakhovsky bestaat uit o.a. een grote antenne met resonantieringen. Deze ringen zijn gestemd (klanktherapie), ze lopen van C tot C met halve tonen ertussen. De samenstelling is van verschillende metalen (messing, koper en roestvrijstaal), die met de planeetstanden overeenkomen. Tussen deze ringen is een elektro-magnetisch veld. Tijdens een behandeling ga je tussen deze ringen zitten, welke het elektromagnetisch veld door je lichaam zenden, waardoor je je al vrij snel kunt ontspannen. Tevens worden alle cellen in trilling gezet, waardoor afvalstoffen loskomen. Verder werkt de MWO in op de aura en de chakra's.

zie ook www.multiwaveoscillator.nl


top


HighLights

Revitaliseren met
Multi Wave Oscillator

Uit: Het geheim van Shambhala;
James Redfield

"Op een zeker moment moet elke samenleving werkelijk begrijpen dat we spirituele, bezielde wezens zijn en dat onze lichamen op zich slechts atomen met een bepaald trillingsniveau zijn, een trillingsniveau dat omhoog gebracht kan worden naarmate onze verbinding met het goddelijke toeneemt..... "

top