Overgave is de doorgang naar ontvankelijkheid

 

Terugblik Trilling en Gezondheid
India inspiratiebron  
Inspirerende films Vihar Kunja

Golden Lightcenter Maastricht, 1994 - 2014

We doen een terugblik naar alle inspirerende, waardevolle, plezierige, verrijkende en helende ontmoetingen en hartsverbindingen die we hebben mogen beleven in ons Golden Lightcenter in Maastricht.
Hartelijk dank !!

Het begon allemaal in 1993 met het starten van mijn Raja Yoga opleiding. Twee jaar later gaf ik mijn eerste yoga lessen in de woonkamer. De banken werden op de kopse kant geplaatst, waardoor er genoeg ruimte was om 6 personen een plek te verzekeren voor de yoga lessen.

In 1997 volgde ik de eerste Shamballa workshops, inwijdingen in de Shamballa Multi Dimensional Healing methode door John Armitage, inwijdingen die met de tijd evolueerden in nieuwe namen en aangepaste toepassingen.
Hiermee werd de start gemaakt voor het aanbieden van gelijknamige workshops en inwijdingen voor geïnteresseerden in ons destijds Shamballa Lightcenter.

Ook de workshops van Jadten Jewall over het 17 chakra systeem waren inspiratiebron voor het geven van een dagworkshop inwijding in de vijfde dimensie chakra’s.

 

 

Toen we in 2004 voor het eerst kennis maakten met deeksha via Kiara Windrider en Grace Sears, was dit het moment voor een doorstroom naar een nieuwe verdieping en beleving, en tevens tijd voor een nieuwe, allesomvattende universele naam.

 

logoWe kregen bekendheid onder de naam Golden Lightcenter. De toestroom van mensen en naamsbekendheid nam een vlucht. Mede door ons gecombineerde interessevlak met de Maya voorspellingen.

Van 2008 t/m 2012 hebben we  jaarlijks een Maya kalender aangeboden naar eigen ontwerp, met persoonlijke dagspreuken door Peter.

voorpagina_kalender_2008 verkleind

Onze Golden Lightcenter website voorzag in uitgebreide en uiteenlopende info op bewustzijnsvlak.  We boden thema avonden aan, al dan niet voorzien van uitgewerkt powerpoint beeldmateriaal, films met een bewustwordings gehalte, meditatie- en helingavonden. Een drukke tijd, waarin we tevens jarenlang de organisatie op ons namen voor workshops van Kiara en Grace.

R0012031 verkleind IMG_0021 verkleind

DSCN3355 verkleindOok de organisatie van lezingen door o.a. Carl Johan Calleman (schrijver en bekend vanwege zijn expertise over de Maya kalender en voorspellingen) en incidentele andere sprekers passeerden de revue.

 

 

 

revitaliseren1In 2008 maakten we voor het eerst kennis met de Multi Wave Oscillator, apparatuur die golvende trillingsfrequenties van onze natuurlijke staat van Zijn uitzendt en ons daarmee in gezonde balans kan brengen, zowel op fysiek vlak als ook onze subtiele etherische lichamen. Zo enthousiast als we waren en nog steeds zijn, staat deze combinatie van Tesla, Lakhovski en Rife standaard in onze Golden Lightcenter woonkamer. En nog steeds is iedereen vrij om tegen kleine onkostenvergoeding gebruik te komen maken hiervan.

In 2010 werd onze website SpiritueelLimburgKalender actief op internet. Een dynamische site waar iedereen gratis zijn/haar centrum en activiteiten op kon plaatsen. Niet opgewassen tegen de hedendaagse social media netwerken, alweer verdwenen van het net.

banner

De laatste jaren hebben voor ons in het teken gestaan van loslaten: zowel in privé leven (de kinderen zelfstandig), als in actieve organisatie voor Golden Lightcenter.

Oirsbeek is een klein dorp 30 km bij Maastricht vandaan. Een groot verlangen om dicht bij de natuur en in de rust te leven gaat hiermee in vervulling.

Golden Lightcenter nemen we mee. Het gouden licht in onszelf, Zijn we zelf!
Ontmoetingen met onze eenheidsvrienden blijven we koesteren. Hoewel we op dit moment niet weten waartoe we ons van binnenuit aangestuurd gaan voelen, vertrouwen we op een blijvende open ontmoetingsplek voor iedereen die zich met ons verbonden voelt.
Golden Lightcenter blijft voortbestaan, het is een open beleving die zal blijven! En wij blijven openstaan voor wat de nieuwe tijd ons brengt …

Voor nu kijken we met hartverwarmende herinneringen terug op onze Gouden Licht tijd in Maastricht. Mede dankzij de ontmoetingen met ieder van jullie, hebben we kunnen delen, verspreiden, ontvangen, uitwisselen en groeien.
Nogmaals heel hartelijk dank allemaal!

Gouden Lichtgroet, en tot weerzien!
Lilian en Peter

 


top


HighLights

Revitaliseren met
Multi Wave Oscillator

Bewustzijn

Het zaad van bewustzijn wordt gevonden in het fysieke.
In het hart van de cellen, in de spiraal van het DNA ligt het goddelijke verhaal opgeslagen.
Als wetenschap en mystiek samengaan, zijn hemel en aarde in resonantie.

top