Dienstbaarheid is jezelf helpen in eenheid te Zijn

 

Terugblik Trilling en Gezondheid
India inspiratiebron  
Inspirerende films Vihar Kunja
Ramana Maharshi Sri Aurobindo
en de Moeder
Auroville
Aforismen
Ramana Maharshi
MatriMandir Foto's
MatriMandir

Focus in bewustZijn


Rond de aarde is de atmosfeer. We ademen allemaal dezelfde atmosfeer. Kijk naar de manier waarop vogels vliegen, de wind waait, bomen groeien. De hoogste intelligentie draagt zorg voor alles van de hele schepping van mier tot zonnestelstels. Kosmisch bewustzijn doordringt alles en raakt ons in het hart. Leven vanuit je hart is leven in oprechtheid. Het gaat voorbij aan woorden, ware liefde is puur ervaren. Je zou kunnen zeggen dat Bewustzijn het vormloze ene leven zelf is. Bewustzijn is een veld van oneindige mogelijkheden dat geen deel uitmaakt van tijd en ruimte.
Het leven gaat over ontwaken tot wie je werkelijk bent.

India inspiratiebron

India was het land van meditatie en spiritualiteit. En nog steeds heeft het land een grote aantrekkingskracht voor zoekers op dit gebied. Wij zijn geinspireerd door de oprichters van Auroville: Sri Aurobindo en De Moeder. En Ramana Maharshi, een zeer geliefde, bekende en gerespecteerde mysticus. Zij leefden allen in de vorige eeuw in Zuid-India. Uitgebreide info over hun leven en wijsheden is verder op de site te lezen.

Golden Lightcenter

Wij bieden bijeenkomsten aan om het proces van ontwaken te ondersteunen.
Centraal in onze bijeekomsten is het rustmoment voor jezelf, ontmoeting en ontspanning, humor en vreugde, momenten van stilte en meditatie, samen delen, samen bewustZijn.

Tevens kan men op afspraak gebruik maken van onze revitaliserende multi wave oscillator. Lees hierover meer bij trilling en gezondheid.


top


HighLights

Revitaliseren met
Multi Wave Oscillator

De Celestijnse inzichten
James Redfield

We herontdekken dat we in een mysterieuze wereld leven, waarin toevalligheden en synchronische ontmoetingen voorbestemd lijken te zijn.

Als meer mensen dit mysterie kennen creëren we een nieuw wereldbeeld, waarin we het universum zien als energiek en heilig.

We ontdekken dat alles om ons heen bestaat en voortkomt uit één goddelijke energie die we beginnen te zien en te begrijpen.

Nu kunnen we zien dat mensen zich altijd onzeker voelden en afgesloten van de heilige bron. Ze verkregen hun energie door elkaar te overheersen. Deze strijd is verantwoordelijk voor alle menselijke conflicten.

De enige oplossing is een persoonlijke verbinding met het goddelijke. Een mystieke transformatie die ons vervult met ultieme energie en liefde, onze perceptie van schoonheid verbreedt en ons naar hoger zelfbewustzijn tilt.

In dit bewustzijn kunnen we ons machtspatroon loslaten en een specifieke waarheid ontdekken, een missie. We zijn hier om die te delen, zodat de mensheid zich kan ontwikkelen naar deze nieuwe realiteit.

Tijdens de missie ontdekken we een innerlijke intuïtie die ons toont waar we heen gaan en wat we kunnen doen. En bij positieve interpretatie ontstaat er een stroom aan toevalligheden die de deur voor onze missie opent.

Als genoeg mensen zich begeven in deze evolutionaire stroom, door altijd energie te geven aan iedereen die we ontmoeten, zullen we een nieuwe cultuur bouwen, met een fysiek hoger energie en perceptie niveau.

Op deze wijze nemen we deel aan de lange evolutiereis van de oerknal tot het uiteindelijke levensdoel: om onze lichamen van generatie op generatie van energie te voorzien, totdat we in een hemel lopen die we eindelijk kunnen waarnemen.  
top