MultiWave Oscillator |

 

 

 

 

 

 

De Verbinding

Het accent ligt op samen, de verbinding met elkaar, de 'wij-beleving'. Bewust samen komen en delen van een ander soort energie. Ontmoetingen waarbij de aandacht uitgaat naar leven vanuit een verbindende energie, waarbij we onze krachten bundelen om nieuwe potentielen vorm te geven. Want intuitief weten we dat er meer mogelijk is door ons te verenigen. En te gaan leven vanuit een collectief bewustzijn - een verenigd veld van gevoeligheid, kosmische intelligentie en liefde.
Het ervaren van dat verenigd veld van bewust zijn in de ontmoeting en verbinding is de meest essentiele factor.

Hierbij zijn een aantal belevingen ondersteunend:

- De pijnappelklier is een heel fijn grid, het is een beetje als heel fijn zand, kristallijn. Als je het programmeert als een ontvanger, maakt het het gemakkelijker om informatie uit het veld binnen te krijgen.

- De thymusklier is je ware hartchakra en centrum van de liefde. Helaas door invloeden van buitenaf raakt deze klier vaak op non-actief. Er zijn eenvoudige manieren om de thymusklier, tevens centrum van het immuniteitssysteem, te activeren, o.a. door te kloppen op de bovenste rand van je borstbeen.

- Bewustzijn van de tussenruimte tussen elkaar. Het verplaatsen van de aandacht naar de plaats waar relaties bestaan - de ruimte tussen elkaar, waar we elkaar overlappen en ons bewustzijn zich vermengt. De 'wij-ruimte' is een belangrijk deel van menselijke interactie.

- Elke speciale, unieke sleutel om in bewuste verbinding te zijn met het veld bestaat uit je talenten, verlangens, inzichten, unieke visies, vermogens, en herkenning van waarheid en wijsheid.

- Vrede en harmonie zijn een gemoedstoestand, die kan worden bereikt door dankbaarheid. Deze dankbaarheid is niet zozeer gekoppeld aan een prettige gebeurtenis, situatie of toestand.

We zijn begonnen aan een nieuwe tijd van volledige samenwerking, wederzijdse steun en harmonieuze interacties. De kracht van collectieve verbinding is ongekend!