MultiWaveOscillator |

 

 

 

 

 

 

De Verbinding

In deze tijd worden steeds meer mensen aangetrokken tot bewust samen komen en delen van een ander soort energie.
Ontmoetingen in een gedeeld bewustzijn, toegewijd aan een betere wereld, met meer waarheid, schoonheid en onderlinge verbondenheid. Vanuit liefde, compassie en vertrouwen in elkaar.
Intuitief weten we dat er meer mogelijk is, als we alleen al op de juiste manier samen kunnen komen. En gaan leven vanuit een collectief bewustzijn - een verenigd veld van gevoeligheid, kosmische intelligentie en liefde.

Na een 'sabathical' sinds 2014 is Golden Lightcenter nu klaar voor een volgende stap in het organiseren van ontmoetingen in verbondenheid. We eindigden destijds met de woorden: Golden Lightcenter blijft voortbestaan, het is een open beleving die zal blijven! En wij blijven openstaan voor wat de nieuwe tijd ons brengt …

Bij deze volgende stap leggen we het accent op Samen, de verbinding met elkaar, de 'wij-beleving'. Ontmoetingen waarbij de aandacht minder uitgaat naar verhalen en ontwikkeling op persoonlijk vlak, maar meer vanuit een verbindende energie, waarbij we onze krachten bundelen om nieuwe potentielen vorm te geven. Meer inhoudelijke info vind je bij Samen.

Mocht je willen weten hoe we ons tot 2014 in Maastricht hebben ingezet, klik dan hier voor een terugblik op activiteiten van toen, en een kleine greep uit de info van onze oude website.