MultiWaveOscillator |

 

 

 

 

 

 

Samen Zijn

Onze samenkomsten hebben een open karakter. Ieder die zich herkent in het verlangen naar de volgende stap is welkom. Deelname is gratis en zonder verdere verplichtingen.

Bij aanvang van iedere samenkomst zal er een kort moment van bewust verbinden met elkaar en de ruimte tussen ons plaatsvinden.
Om de opstart niet helemaal open te laten en van het moment te laten afhangen, zullen we ons voorlopig iedere samenkomst een uur laten inspireren door het kijken naar de film en vervolgens steeds een bijbehorende episode van de documentaire Time of the Sixth Sun (NL ondertiteld). Onderwerpen die de revue passeren zijn o.a. een ontwaakt globaal bewustzijn, helen van de wonden van onze voorouders, oude en toekomstige technologieën, duurzame toekomst, de input van het vrouwelijke, de input van het mannelijke, boodschappen van het hart. De titel van de film zelf is Dreaming Ourselves Awake en duurt bijna 2 uur..

Zonder vooropgestelde ideeën waar de samenkomsten toe zullen leiden, vertrouwen we er wel op dat door het bij elkaar brengen van ieders individuele inbreng en kwaliteit er nieuwe initiatieven en potentielen kunnen ontstaan, waar we op voorhand geen weet van hebben.