MultiWaveOscillator |

 

 

 

 

 

 

Meditatie / Afstemming in Gedeelde Eenheid

Onze evolutionaire toekomst hangt af van de bereidheid van ons als mensheid om voorbij afgescheidenheid door te stromen naar gedeelde eenheid en een hogere orde van Liefde.

De gezamenlijke meditatie avonden bieden ons niet alleen individueel de gelegenheid om ons meer verbonden te gaan voelen met wie we werkelijk zijn, meer in balans.

De volgende stap is om onszelf te ervaren in een inbedding in eenheid met anderen. De oplossingen voor onze planeet liggen in de frequenties die er aankomen en waar we allemaal door geraakt worden. Samen het veld van verbinding, bewustzijn en flow toestaan en daarin samen Zijn.
Hierin activeert het veld met en tussen ons een levend lichaam van gedeelde eenheid. Dat biedt ons de diepte van liefde, creativiteit, nieuwe openbaringen en nieuwe potentielen. Van daaruit kunnen we creëren als een verenigd lichaam, waarin we er werkelijk voor elkaar zijn. Gedeelde eenheid betekent dat we het samen doen, ons samen afstemmen op de evolutionaire impuls die ons toegang geeft tot nieuwe dimensies van mogelijkheden, bewustzijn en liefde.

Tweewekelijks vindt er een meditatie / afstemming in Gedeelde Eenheid plaats op donderdag om 19.00 uur. Deelname is gratis. Vooraf graag aanmelden. Aansluitend gelegenheid tot ontmoeting en verbinding onder het genot van een kopje thee. Voor meer info en data mail ons gerust.