Codes |

 

 

 

 

 

 

"Het is tijd om je te herinneren wie je bent, waarom je hier bent en waarom je ervoor hebt gekozen om op aarde te zijn in deze tijd van de grootste verandering OOIT". Tobias, Time of the Sixth Sun

In Lemurië werden lichamen geregenereerd in Gouden Licht Tempels van Heling en Gezondheid. Gouden licht is een creatieve, scheppende, transformerende en regeneratieve kracht. Gouden licht draagt bewustzijn van hogere sferen, andere dimensies en universele wijsheid.

Ons bestaan is onderhevig aan bewustwording en evolutie. Golden Lightcenter spreekt hierin tot de verbeelding. Heel dichtbij laat het ons hart spreken. De scheppende essentie van het universum is bewustzijn - van het centrum van het heelal tot de kern van iedere cel.

Golden Lightcenter is een initiatief van Lilian en Peter
Vele jaren hebben wij samenkomsten over bewustwording en spirituele groei georganiseerd in Maastricht. Voor een terugblik klik hier. Nu vinden onze activiteiten in huiskamersfeer plaats in Oirsbeek.
Wij bieden samenkomsten die gaan over bewust verbinding maken met je Ware Zelf, je Ik Ben, het activeren van je lichtlichaam, het scheppen van een nieuwe werkelijkheid op aarde, en nog veel meer.....
Hierin staan ontmoeting, verbinding en gedeelde eenheidsbeleving centraal.