MultiWave Oscillator |

 

 

 

 

 

 

Gouden Licht - vreugde, harmonie en eenheid

Zonder een innerlijke verandering zijn we niet langer opgewassen tegen de gigantische ontwikkeling van het uiterlijke leven. Wetenschap, materialisme en technologie houden ons vast in de derde dimensie. Het is van groot belang dat we loskomen van de identificatie met ons fysieke lichaam in de derde dimensie, het is slechts een derde dimensie voertuig waardoor we ervaringen opdoen.

Het is zo belangrijk dat we ons bewust zijn van onze multi-dimensionale realiteit. En meesterschap over ons eigen leven nemen. Meesterschap over onze eigen energieën, meesterschap over onze eigen schepping, creëren van onze eigen werkelijkheid. De werkelijkheid gebaseerd op angst en slachtofferschap laten we achter ons. We staan op en erkennen aan onszelf en aan de wereld wie we werkelijk zijn.
Toestaan is de geheime sleutel. Als wevoorbij zijn aan analyseren en het gebruiken van onze gedachteprocessen, wordt toestaan steeds gemakkelijker. En de gedachten en gevoelens die alles onder controle willen houden zullen vervagen. We staan toe dat de energie van de Bron door ons heen werkt.

Gouden Licht is een creatieve, regeneratieve kracht van de Bron die ons omringt. Het Gouden Licht is de levenslijn naar onze goddelijkheid.

Er is voor ons niets anders te doen dan in ons diepste hart de natuurlijke staat van ons wezen te voelen. Het Gouden Licht is in staat om alle pijn los te laten en de vreugde te laten binnenstromen. Het is de liefdevolle, krachtige energie waarin we vreugdevol met elkaar verbonden zijn. Het enige wat het van ons vraagt is focus en afstemming om de kracht van deze verbinding vast te houden. Onze wezenlijke aard terug te winnen, de kostbare wijsheid en verbinding te doen herleven.

(Wit Licht is een andere vorm van licht, hoofdzakelijk bedoeld voor bescherming en genezing. Gouden licht is meer omvattend, expansief en transformerend dan Wit Licht.)

Golden Lightcenter
Bewustwording en evolutie raken alle dimensies van ons bestaan. Golden Lightcenter spreekt hierin tot de verbeelding door deze dimensies heen. Heel dichtbij laat het ons hart spreken. Op macro niveau staat het symbool voor het centrum van ons melkwegstelsel. De scheppende essentie van het universum is bewustzijn - van het centrum van het heelal tot de kern van iedere cel.

Golden Lightcenter is een initiatief van Lilian en Peter
Vele jaren hebben wij samenkomsten over bewustwording en spirituele groei georganiseerd in Maastricht. Voor een terugblik klik hier.

Nu is het tijd voor de Volgende Stap ..........