MultiWave Oscillator |

 

 

 

 

 

 

Verbinden in Gedeelde Eenheid

Het gezamenlijk creëren en ervaren van een verenigd energieveld. Het begint erbij dat je je als individu meer verbonden gaat voelen met wie je werkelijk bent, en dan gaat het verder...

Want de volgende stap is om onszelf te ervaren in een inbedding in eenheid met anderen. Samen het veld van verbinding, bewustzijn en flow toestaan en daarin samen Zijn.
Hierin activeert het veld met en tussen ons een levend lichaam van gedeelde eenheid. Dat biedt ons de diepte van liefde, creativiteit, nieuwe openbaringen en nieuwe potentielen. Van daaruit kunnen we creëren en er werkelijk voor elkaar zijn. Gedeelde eenheid betekent dat we het samen doen, ons samen afstemmen op de evolutionaire impuls die ons toegang geeft tot nieuwe dimensies van mogelijkheden, bewustzijn en liefde. Een nieuwe wereld van belevingen in samenkomen en delen, afstemmen en verbinden.

Iedereen is welkom, vrij om deel te nemen, te ervaren, te experimenteren en te ontdekken. Iedere keer weer anders, het is het moment dat telt..... Er zullen opstapjes geboden worden om in werkelijke verbinding te geraken. Het is aan jou om je volledig te openen en zonder vooropgestelde ideeen deel te nemen!

Regelmatig vindt er Verbinden in Gedeelde Eenheid plaats op donderdag om 19.00 uur. Deelname is gratis. Vooraf graag aanmelden. Aansluitend gelegenheid tot ontmoeting en verbinding. Voor meer info en data mail ons gerust.