Codes |

 

 

 

 

 

 

Codes

De mensheid is geleidelijk in het systeem van gehoorzaamheid en onderdrukking gekomen. We zijn op een punt in de evolutie beland waarin het herwinnen van onze eigen kracht en heractiveren van onze oercodes van cruciaal belang zijn. De film "The Primordial Code" van Marijn Poels geeft hier diepgaande uitleg over.

DNA beinvloedt het menselijk bewustzijn. Met 2 strengen DNA actief gebruiken we 4 tot 6% van onze hersenen bewust. Als we meer strengen DNA activeren, worden we bewuster, want we gaan meer van onze hersenen gebruiken. Dat betekent dan dat we meer bewuste verbinding hebben met multi-dimensionale werkelijkheden. De oorspronkelijke wezens droegen gecodeerde DNA informatie waarbij er 12 strengen DNA actief waren en er sprake was van volledig multi-dimensionaal bewustzijn.

Er zijn meer activatie codes die in ons zijn vervalst of ontkracht. Een voorbeeld zijn de vuurletters van de heilige talen (Hebreeuws, Egyptisch, Sanskriet, Tibetaans en Chinees), waarbij de volgordes van de vuurletters zijn vervalst. Door de vervalsing van de vijf heilige talen hebben we de activatie van bewustzijn door geluid en spraak verloren. Door bewust de vuurletters in de juiste volgorde in te brengen, kun je je DNA herprogrammeren. En dit geeft je weer een sterke verbinding met je I Am Presence. In de dode zeerollen (Melchizedek rollen) bevinden zich activeringsreeksen voor DNA. Een andere set geschriften die in 1945 gevonden zijn in Egypte zijn bekend als de Nag Hammadi codes, zij dragen informatie over wie je bent, wat je bent, waarom je bent, diepzinnige geschriften.