MultiWaveOscillator |

 

 

 

 

 

 

Time of the Sixth Sun

"Het is tijd om je te herinneren wie je bent, waarom je hier bent en waarom je ervoor hebt gekozen om op aarde te zijn in deze tijd van de grootste verandering OOIT". Tobias, Time of the Sixth Sun

Time of the Sixth Sun beschrijft de huidige transformatie van onze wereld en ons mondiale bewustzijn en de overgang naar een op het hart gebaseerde cultuur van de mensheid.
Wanneer we ontwaken in de wereldwijde chaos wordt een nieuw pad zichtbaar. Maar dit pad moet zowel van binnen als van buiten veranderen. De verandering in onszelf en de verandering van bekende patronen in onze samenleving. Vanuit visioenen die uit ons hart komen zullen we volgens de wijze ouderlingen de nieuwe aarde creëren.

Inheemse ouderlingen, wijsheidsbewaarders en visionaire leiders zijn gedurende 11 jaar gefilmd in 16 landen. Zij delen hun kennis, oude tradities en leringen die grote inzichten bieden in de veranderingen die op dit moment op onze planeet plaatsvinden.

De documentairefilm van Time of the Sixth Sun, met de titel
Dreaming Ourselves Awake kan met een groep samen gekeken worden. Deze film duurt bijna 2 uur en is Nederlands ondertiteld.

In aansluiting op de film is er nog meer verdieping en wijsheid te ontdekken in de 8 episodes met ieder een eigen thema. Ook iedere episode kan met een groep samen gekeken worden. Door te klikken op de betreffende episode lees je een korte impressie.
Episode 1: An Awakening Global Consciousness, meer info...
Episode 2: Healing Our Ancestral Wounds, meer info...
Episode 3: Ancient & Future Technologies, meer info...
Episode 4: Sustainable Futures, meer info...
Episode 5: The Grandmothers Speak, meer info...
Episode 6: The Grandfathers Speak, meer info...
Episode 7: Messages from the Heart, meer info...
Episode 8: Channeling Our Guide and Storyteller

We organiseren tweewekelijks samenkomsten waarbij we ons laten inspireren door een episode. Bij aanvang van iedere samenkomst zal er een kort moment van bewust verbinden en afstemming op elkaar en de ruimte tussen ons plaatsvinden.
Na het kijken van de betreffende episode zullen we samen de wijsheden die we hebben ontvangen gaan vertalen naar onze eigen werkelijkheidsbeleving in de huidige tijd. Hoe kunnen we het verinnerlijken, uitdragen, praktiseren in ons dagelijks leven? Uitgaande van mogelijkheden, verbeelding en keuzes.

Zonder vooropgestelde ideeën waar de samenkomsten toe zullen leiden, vertrouwen we er op dat door het bij elkaar brengen van ieders individuele inbreng en kwaliteit er nieuwe initiatieven en potentielen kunnen ontstaan, waar we op voorhand geen weet van hebben.

Onze samenkomsten hebben een open karakter. Ieder die zich herkent in het verlangen naar de volgende stap is welkom. Deelname is gratis en zonder verdere verplichtingen. Mail ons gerust voor meer info.